Συνταγή για πεντανόστιμο και υγιεινό Vegan Burger

Vegan Burger By GreenHouse Bio

Υλικά για 2 burger:

1 συσκευασία Linsen Burger Davert ή κάποιο άλλο Davert Burger της προτίμησής σας

150 ml βραστό νερό

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

2 ψωμάκια για μπέργερ

2 φέτες vegan cheddar 

4 πίκλες 

2 φύλλα μαρούλι

1 τομάτα 

2 κουταλάκια του γλυκού vegan μαγιονέζα 

2 κουταλάκια του γλυκού vegan πάπρικα 

2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα

Προαιρετικά πατατάκια για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

1) Βράζουμε τα 150 ml νερό

2) Βάζουμε σε ένα μπολ το έτοιμο μείγμα για τα μπέργκερ μαζί με το νερό και ανακατεύουμε καλά

3) Αφήνουμε στην άκρη το μείγμα για 10 λεπτά 

4) Κόβουμε τα ψωμάκια και ψήνουμε για λίγα λεπτά την κάθε πλευρά σε σχαροτίγανο

5) Αφού έχουν περάσει τα 10 λεπτά πλάθουμε το μείγμα σε σχήμα μπιφτεκιού (μπορείτε να τα χωρίσετε σε 2 μεγαλύτερα μπιφτέκια, αντί για 4 που προτείνουμε στο βίντεο) και αλείφουμε το μπιφτέκι με ελάχιστο λάδι

6) Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο σχαροτίγανο για λίγα λεπτά την κάθε πλευρά (μπορούμε να τα τηγανίσουμε αν το προτιμάμε)

7) Βάζουμε από μία φέτα vegan cheddar πάνω από κάθε μπιφτέκι και το αφήνουμε να λιώσει (όσο έιναι δυνατόν)

8) Στη συνέχεια βάζουμε την vegan πάπρικα στα ψωμάκια, το μαρούλι, τα μπιφτέκια με το cheddar, την vegan μαγιονέζα, την τομάτα, την μουστάρδα και τις ποίκλες  

9) Προαιρετικά σερβίρουμε με πατατάκια

Καλή σας απόλαυση!!!

Συγκατάθεση για cookie