greek-product bio-product
Σπιρουλίνα Ελληνική 70καψ Βιο Άλγη
search
  • Σπιρουλίνα Ελληνική 70καψ Βιο Άλγη

Βιολογική Σπιρουλίνα 70 κάψουλες Bio, Ελληνική, Άλγη

1694
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

η σπιρουλίνα, ένα φύκος μήκους μόλις μισού χιλιοστού, αποτελεί την πλέον θρεπτική ουσία στη γη, με περιεκτικότητα σε πρωτείνη που φθάνει το 63%, χρησιμοποιείται δε, ως συμπλήρωμα διατροφής κυρίως, αλλά και από τη βιομηχανία παραγωγής καλλυντικών. Η σπιρουλίνα είναι γνωστή και ως η τροφή των αστροναυτών

9,51 €
με ΦΠΑ

Η Άλγη ΑΕΓΕ, πιστοποιημένη από την TUV-CERT, είναι μία πρωτοπόρα ελληνική επιχείρηση, που αναπτύχθηκε από μία οικογένεια με εμπειρία τριών γενεών στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων. Στην παραγωγή σπιρουλίνας μπήκε το 1997, στο πλαίσιο του Leader, προκειμένου να αξιοποιήσει τις εξαιρετικές για την καλλιέργεια του μικροφύκους Αρθροσπείρα (σπιρουλίνα) που υπάρχουν στα Θερμά Νιγρίτας, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο γεωθερμικό πεδίο της χώρας μας.

http://www.spirulina.gr/

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie