greek-product bio-product
search

Oreganic 30 Softgels Physis & Ideas

15177
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Physis & Ideas Oreganic είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μαλακές κάψουλες που περιέχει αιθέριο έλαιο επιλεγμένης και βιολογικά πιστοποιημένης ελληνικής ρίγανης και βιολογικό extra παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.

12,40 €
με ΦΠΑ

Βοηθά στην ανακούφιση από κρυολόγημα, βήχα, πονόλαιμο. Υποστηρίζει μια υγιή ανοσολογική απόκριση και την υγεία της εντερικής χλωρίδας - παρέχει υποστήριξη εντέρου. Το αιθέριο έλαιο ρίγανης είναι ένα εξαιρετικό αγνό προϊόν της φύσης, με ισχυρές ιδιότητες. Τα μαλακά τζελ με βιολογικό λάδι ρίγανης είναι τα πιο αποτελεσματικά χωρίς παρενέργειες.

Κάθε έλαιο «Physis & Ideas - Oreganic» κάψουλας ρίγανης περιέχει τουλάχιστον 33 mg καρβακρόλη, που αντιστοιχεί σε 43 mg - αιθέριο έλαιο ρίγανης ανά κάψουλα. Η περιεκτικότητα σε καρβακρόλη είναι πάνω από 80%, ενώ το ποσοστό της σε θυμόλη είναι χαμηλό: κάτω από 3,5%, καθιστώντας την αναλογία των συστατικών φαινόλης (καρβακρόλη και θυμόλη) αποτελεσματική και ασφαλή για Καθημερινή Χρήση. Ενθυλακωμένο σε μαλακές πηκτές που καταπίνονται εύκολα. Δεν υπάρχει κάψιμο στο στόμα ή στο λαιμό κατά την κατάποση. Κάθε συσκευασία περιέχει 30 τμχ.

Η ρίγανη είναι ένα από τα πλουσιότερα βότανα σε ουσίες. Μπορεί επίσης να είναι καλύτερη πηγή διαιτητικών στοιχείων από πολλές άλλες ομάδες τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των φρούτων, των λαχανικών και των δημητριακών. Οι κάψουλες βιολογικού ελαίου ρίγανης “Physis & Ideas Oreganic”, περιέχουν επίσης σημαντική ποσότητα πολύτιμων αγνών συστατικών. Ένα καταπραϋντικό λάδι για να σας κρατά υγιείς 365 ημέρες το χρόνο. Αποτρέπει τον βήχα ή την ασθένειά σας πριν ξεκινήσουν. Βιολογικό έλαιο ρίγανης Softgels Blister

Σύνθεση με 100% αγνό ελληνικό αιθέριο έλαιο ρίγανης και βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Origin
Greek
Bio
Ναι

Ανά μαλακή κάψουλα

Αιθέριο έλαιο ρίγανης 42.3 mg που αποδίδει 33 mg καρβακρόλη. 

1 κάψουλα κάθε μέρα με το γεύμα.

Σε περιόδους με αυξημένο κίνδυνο λοιμώξεων, ιώσεων όπως κρυολόγημα, γρίπη, Η1Ν1 και βακτήρια όπως Σταφυλόκοκκο, (φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη), με χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία.

Σε περιοχές με αυξημένο κίνδυνο μυκητιάσεων όπως μύκητες ποδιών, μύκητες νυχιών, μικροβίων, βακτηρίων όπως έρπης (άνοιξη, καλοκαίρι), με συνωστισμό ανθρώπων όπως σε γυμναστήρια, παράλιες, πισίνες, αλλά και σε κλειστούς χώρους όπως νοσοκομεία, σχολεία, κλπ  (φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη).

Η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί μέχρι τρεις κάψουλες την ημέρα, δηλαδή πρωί – μεσημέρι – βράδυ μαζί με τα γεύματα κατά τις ημέρες των συμπτωμάτων ασθένειας ιώσεων, λοιμώξεων πάσης φύσης, εντερικών και στομαχικών διαταραχών.

Η λήψη του Oreganic πρέπει να αποφεύγεται:

α) από άτομα αλλεργικά στην ρίγανη (φυτά της οικογένειας Labiates) και

β) από εγκύους ή μητέρες που θηλάζουν.

Επίσης άτομα με χαμηλά ποσοστά σιδήρου στο αίμα τους συστήνεται να το λαμβάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από ενημέρωση ιατρού και μόνο 2 ώρες πριν ή 2 ώρες μετά τα γεύματα.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος ή θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας εάν είστε άτομο αλλεργικό σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως, σε θερμοκρασία έως +25 ° C.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

PHARMATRUST ΙΚΕ, 2310443666, 800682266, ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 54
Συγκατάθεση για cookie