greek-product bio-product
Βιολογικές Πιπεριές Φλωρίνης Bio 230γρ., Ελληνικές, Think Green
search
  • Βιολογικές Πιπεριές Φλωρίνης Bio 230γρ., Ελληνικές, Think Green

Βιολογικές Πιπεριές Φλωρίνης 230g Think Green

1951
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ψητή πιπεριά Φλωρίνης βιολογικής καλλιέργειας, τραγανή, πλούσια σε σάρκα . Oι πιπεριές Φλωρίνης αποτελούν ένα εύγεστο και ολιγοθερμιδικό μεζεδάκι, πλούσιο σε βιταμίνες C, Α, Κ, B6 και Ε.Καθώς παντρεύονται με την εξισορροπημένη γεύση του σκόρδου, ξυδιού και ελαιολάδου σας χαρίζουν μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

5,15 €
με ΦΠΑ

Διαλέγονται μακριές και όσο το δυνατόν πιο ίσιες πιπεριές βιολογικής καλλιέργειας για να καθαρίζονται ευκολότερα και ψήνονται για λίγα λεπτά ομοιογενώς σε κάθε πλευρά έως ότου φουσκώσει η φλούδα τους και μαυρίσει. Η διαδικασία πρέπει να γίνει γρήγορα. Τις αφήνουν να κρυώσουν και μία-μία τις ακουμπάνε σε δίσκο κοπής και κόβουνε το καπάκι με προσοχή να βγει το νερό που έχουν στο εσωτερικό τους και έχει μεγάλη θερμοκρασία. Η φλούδα αφαιρείται με το χέρι, ενώ έχει μαλακώσει και βγαίνει εύκολα. Οι πιπεριές στρώνονται σε γυάλινο βάζο ενώ ενδιάμεσα προσθέτονται ψιλοκομμένες φέτες σκόρδου, φυλλαράκια μαϊντανού και ξίδι.

Σκεπάζονται με ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο και έτσι έχετε την ψητή πιπεριά Φλωρίνης thinkgreen έτοιμη για το τραπέζι σας.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie