greek-product
search

Melimpampa Αρωματικό Έλαιο Φράουλα 10ml

15660
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το αρωματικό έλαιο φράουλας έχει την γλυκιά και νόστιμη μυρωδιά της φράουλας. Είναι ιδανικό για να απογειώσει τη γεύση σε γλυκά, φαγητά, ποτά και κοκτέιλ με την απολαυστική μυρωδιά φρέσκιας φράουλας! Είναι ιδανικό για να αρωματίσετε δωμάτια, τουαλέτα, ντουλάπες, συρτάρια, αυτοκίνητο ή για άλλες χρήσεις αρωματισμού προιόντων. Είναι βρώσιμο, κατάλληλο για ζαχαροπλαστική και μαγειρική χρήση.

5,95 €
με ΦΠΑ

Τα αρωματικά έλαια προσφέρουν απλόχερα τα ευεργετικά τους αποτελέσματα στον ανθρώπινο οργανισμό. Αποτελούν τη ζωτική δύναμη, την ενέργεια και την ψυχή ενός φυτού. Χάρη στο εύρος των ιδιοτήτων τους, χρησιμοποιούνται για σκοπούς καλλωπιστικούς, αρωματισμό και θεραπευτικούς.

Μπορείτε να ρίξετε μερικές σταγόνες σε νερό και να το αφήσετε να εξατμιστεί ή να το τοποθετήσετε σε συσκευή ρεσό πάνω από κεράκι.
Μπορείτε ακόμη να εμποτίσετε σκληρό χαρτόνι, να το τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία και να απολαμβάνετε οικονομικά το υπέροχο άρωμα του, ανανεώνοντας όσο συχνά θέλετε.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie