greek-product bio-product
Μέντα Βιολογική "Ναυσικά" 20φακ Πήγασος
search
  • Μέντα Βιολογική "Ναυσικά" 20φακ Πήγασος
  • Κίρκη Χαρμάνι 5 Βιολογικών Βοτάνων 20φακ Πήγασος
  • Μέντα Βιολογική "Ναυσικά" 20φακ Πήγασος
  • Μέντα Βιολογική "Ναυσικά" 20φακ Πήγασος

Βιολογική Μέντα Bio Ναυσικά 20 φακελάκια, Ελληνική, Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές

6709
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Πλούσια αρωματική μέντα που καλλιεργείται βιολογικά στην Ελλάδα. Το τσάι μέντας έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία κολικών, καούρας, δυσπεψίας, για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο και τη ναυτία.

7,55 €
με ΦΠΑ

Στο παρελθόν όσοι χρησιμοποιούσαν τσάι μέντας και τα έλαιά της για τα ευεργετικά τους αποτελέσματα ενδιαφερόντουσαν λιγότερο για το πώς ή γιατί δρούσαν από το γεγονός ότι φαίνονταν στην πραγματικότητα να είναι αποτελεσματικά. Αυτά τα ερωτήματα τέθηκαν πιο πρόσφατα και τα περισσότερα απαντήθηκαν. Ανακαλύφθηκε ότι η δραστική ουσία της μέντας, η μενθόλη, έχει αντισπασμωδικά αποτελέσματα. Αυτό εξηγεί γιατί ανακουφίζει τις στομαχικές διαταραχές τόσο γρήγορα. Το γεγονός ότι είναι μυοχαλαρωτικό μπορεί να εξηγήσει γιατί συμβάλλει στην ανακούφιση του άγχους. Σημαντικό για τους πάσχοντες από το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ) το ελάχιστα γνωστό και δύσκολο για την αντιμετώπιση των διαταραχών, το έλαιο μέντας, όταν χορηγείται κλινικά έχει αποδειχτεί πολλά υποσχόμενο στην ανακούφιση αυτής της πάθησης και πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωση μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του ΣΕΕ.

Η μέντα έχει ιδιότητες που δίνουν μια σειρά από άλλα πιθανά οφέλη για την υγεία. Είναι γνωστό ότι έχει αντιβακτηριδιακές, αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες, επομένως μπορεί να είναι αποτελεσματική στη χρήση της ως καθαριστικός παράγονταςτης επιδερμίδας και συμβάλλει στην καταπολέμηση των βακτηριακών μολύνσεων. Επίσης, είναι γνωστό ότι έχει αποσυμφορητικές ιδιότητες, έτσι μπορεί να αποτελέσει μια δυνητικά αποτελεσματική θεραπεία για μια σειρά από αναπνευστικές διαταραχές. Γνωστό αναλγησιακό η μέντα μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου.

Επίσης, το τσάι μέντας μπορεί να είναι ιδανικό βοήθημα για τη μελέτη των φοιτητών και βοηθά τους οδηγούς να οδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Σε μια μελέτη, μόνο το άρωμα του τσαγιού μέντας έδειξε ότι βοηθά τους φοιτητές να παραμένουν ξύπνιοι και συγκεντρωμένοι όταν μελετάνε. Σε μια άλλη μελέτη, το τσάι μέντας βοηθούσε τους οδηγούς να παραμένουν σε επαγρύπνηση και χαλαροί στην κίνηση.

Παρασκευή ζεστού ροφήματος

Τοποθετούμε την πυραμίδα με το τσάι μας εντός της κούπας. Προσθέτουμε 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Επιτρέπουμε στο τσάι μας, να εκχυλίσει τα βότανα για 5 λεπτά . Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, σκεπάζουμε το φλυτζάνι μας με ένα πιατάκι για όσο διαρκεί η εκχύλιση.

Παρασκευή κρύου ροφήματος

Τοποθετούμε την πυραμίδα με το τσάι μέσα σε μία κούπα. Προσθέτουμε 250ml φρέσκου βρασμένου νερού εντός της κούπας. Επιτρέπουμε στο τσάι μας, να εκχυλίσει για 10-15 λεπτά σκεπασμένο με φλυτζάνι για πιο έντονη γεύση. Στην συνέχεια τοποθετούμε το ρόφημα στο ψυγείο, όπου μπορεί να διατηρηθεί για 2 τουλάχιστον ημέρες, ή προσθέτουμε πάγο για άμεση κατανάλωση.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie