Αλάτι Θαλασσινό Κρήτης με Κρασί 70g MADARA
Άνθος αλατιού από την Κρήτη αρωματισμένο με σκόνη κρασιού, μαύρο και ροζ πιπέρι. Λίγο κρασί και λίγο θάλασσα θα ταξιδέψουν τις μαγειρικές δημιουργίες σας σε νέα μέρη. Δοκιμάστε το με κρεατικά.
Το αλάτι έχει πολλά θεραπευτικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων των αντιφλεγμονωδών, αντιβακτηριακών και αντιαλλεργικών ιδιοτήτων. Μπορεί να βελτιώσει τις αναπνευστικές καταστάσεις αραιώνοντας τη βλέννα και βοηθώντας στη χαλάρωση και την αποβολή της. Το αλάτι μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του οιδήματος και της φλεγμονής, στη βελτίωση της υγείας του δέρματος και στη μείωση του στρες. Επιπλέον, μπορεί να βελτιώσει τα συνολικά θεραπευτικά και φαρμακευτικά αποτελέσματα ενός φαρμάκου χρησιμοποιώντας την κατάλληλη μορφή άλατος [1]. Τέλος, το αλάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αλατοθεραπεία ή αλατοθεραπεία, η οποία περιλαμβάνει την αναπνοή στον αέρα με μικροσκοπικά σωματίδια αλατιού για τη βελτίωση της αναπνοής [2]. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το υπερβολικό αλάτι στη διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση [3], καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικό, καθώς και άλλες παρενέργειες όπως πρησμένα χέρια, πόδια και πρόσωπο.
- Origin
- Greek
Θαλασσινό Αλάτι με σκόνη κρασιού, μαύρο και ροζ πιπέρι
Το θαλασσινό αλάτι είναι μια δημοφιλής επιλογή για το μαγείρεμα, καθώς έχει ένα μοναδικό γευστικό προφίλ και μια ξεχωριστή τραγανή υφή. Για να χρησιμοποιήσετε θαλασσινό αλάτι στο μαγείρεμα, είναι καλύτερο να το πασπαλίζετε ελαφρά στα πιάτα λίγο πριν το σερβίρετε ή κατά τα τελευταία λεπτά του μαγειρέματος. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το θαλασσινό αλάτι δεν θα χάσει τη γεύση και το τραγανό του. Κατά το ψήσιμο, το θαλασσινό αλάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μπισκότα ή άλλα αρτοσκευάσματα. Κατά το μαρινάρισμα, το θαλασσινό αλάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει τη γεύση των κρεάτων και των λαχανικών. Τέλος, το θαλασσινό αλάτι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή αρωματικών άλμης, που μπορεί να βοηθήσει στο να μαλακώσουν και να αρωματίσουν τα κρέατα.