

Βιολογική γραβιέρα που παρασκευάζεται αποκλειστικά από αιγοπρόβειο γάλα στη Λέσβο. Νόστιμο σκληρό τυρί με ελαφρώς γλυκιά γεύση και χαρακτηριστικό άρωμα.
Με γνώμονα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με έμφαση στην ποιότητα και συνέπεια στην παράδοση, δημιουργήθηκαν τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, καλύπτοντας τη συνεχή αύξηση των αναγκών της αγοράς των βιολογικών προϊόντων σε αυτόν τον τομέα.
Τα βιολογικά προϊόντα της ΛΕΣΒΙΓΑΛ παράγονται από γάλα βιολογικής γεωργίας που παράγεται αποκλειστικά από αιγοπρόβατα της φυλής Λέσβου, που μεγαλώνουν είτε σε φάρμες του νησιού με πολύ φροντίδα, όπου τρέφονται με βιολογικές ζωοτροφές υψηλής ποιότητας, είτε ελεύθερα σε ελεγχόμενα βοσκοτόπια.