greek-product bio-product
Βιολογική ζάχαρη καρύδας χ/γλουτ, 250γρ., bio, Eat free
search
  • Βιολογική ζάχαρη καρύδας χ/γλουτ, 250γρ., bio, Eat free

Βιολογική ζάχαρη καρύδας χ/γλουτ, 250g Eat free

12476
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής ζάχαρης καρύδας, χωρίς γλουτένη, σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Η ζάχαρη καρύδας είναι φυσικό γλυκαντικό βιολογικής γεωργίας, χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά και τεχνητά αρώματα και χρώματα. Με φυσική γλυκιά γεύση καραμέλας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον καφέ, στα ροφήματα και στη ζαχαροπλαστική.

3,36 €
με ΦΠΑ

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
  1. Η ζάχαρη από καρύδα περιέχει απαραίτητα μέταλλα κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, χαλκό, μαγγάνιο, φώσφορο, και 16 από τα 20 βασικά αμινοξέα. Επίσης είναι πηγή των 12 ωφέλιμων βιταμινών του συμπλέγματος Β, και ιδιαίτερα της ινοσιτόλης.
  2.   Η ζάχαρη καρύδας έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (35), δύο φορές μικρότερο από αυτόν της ζάχαρης
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie