• Νέο
greek-product bio-product
search

Τσικνάκης Βιολογικό Παξιμάδι Βρώμης 400g

16375
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Παξιμάδι από βρώμη ολικής αλέσεως με χωριάτικο προζύμι από αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά. Ψημένο με την μοναδική συνταγή της οικογένειας Τσικνάκη.

5,00 €
με ΦΠΑ

Η ιστορία ξεκινά πίσω στο 1984, όταν ο Σταύρος Τσικνάκης, ιδρυτής της επιχείρησης, μαζί με τη γυναίκα του κ. Μαρία και τα τέσσερα παιδιά τους, άνοιξαν ένα μικρό φούρνο στο χωριό Πετροκεφάλι της Κρήτης και παρήγαγαν παραδοσιακό ψωμί και χειροποίητο παξιμάδι. Οι δύο γιοί της οικογένειας, Μανώλης και Χαρίδημος, μεγάλωσαν δουλεύοντας δίπλα στους γονείς τους, εξειδικεύτηκαν στη δουλειά του «φούρναρη» και καθώς ήταν ο μόνος φούρνος της περιοχής άρχισαν να διανέμουν τα προϊόντα τους και στα γύρω χωριά.

Το παξιμάδι και το ψωμί «Τσικνάκης» άρχισαν γρήγορα να αποκτούν φήμη και εκτός των ορίων της Κρήτης, δημιουργώντας έτσι με σταθερά βήματα ένα πανελλαδικό δίκτυο διανομής των προϊόντων της και έπειτα άρχισαν επιτυχώς να διεισδύουν σε διεθνείς αγορές.

Origin
Greek
Bio
Ναι

Αλεύρι Βρώμης βιολογικό, Αλεύρι σίτου βιολογικό, Αλεύρι κριθαρένιο βιολογικό, Αλάτι, Νερό, Προζύμι, Μαγιά, βύνη

Διατροφική ανάλυση ανά 100 γραμμάρια: Ενέργεια 389 kcal, Υδατάνθρακες 81,1%, Πρωτεΐνες 10,2%, Λιπαρά 2,7%.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie