• Νέο
snow bio-product
search

Όλα Βίο Βιολογικός Σολωμός Φιλέτο Χωρίς Δέρμα Κατεψυγμένο 100g

16555
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Σολωμός ωκεανού χωρίς ορμόνες και χωρίς αντιβιοτικά πλούσιος σε Ω3 & Ω6. Βιολογικό προϊόν υψηλής ποιότητας ο σολωμός εκτρέφεται σε εξειδικευμένες εκμεταλλεύσεις χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή χημικών.

6,20 €
με ΦΠΑ

Χαρακτηρίζεται από το εντυπωσιακό του χρώμα, την όμορφη υφή και την εξαιρετική γεύση. Για να αποκτήσει υπέροχη γεύση ο σολομός μπορείτε να προσθέσετε πιπέρι, αλάτι, πάπρικα ή πιπέρι καγιέν, σκόρδο αποξηραμένο, κρεμμύδι, μουστάρδα. Εναλλακτικά, ο σολομός μπορεί να μαγειρευτεί με λαχανικά στο τηγάνι. Ένα ελαφρύ και υγιεινό πιάτο, ιδανικό για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας!

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

Προετοιμασία

Δεν χρειάζεται απόψυξη. Στο τηγάνι: αφαιρέστε το προϊόν από τη συσκευασία. Μαγειρέψτε για 10-15 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία μαζί με λίγο λάδι. Στο φούρνο μικροκυμάτων: τοποθετήστε το σακουλάκι τρυπημένο με μερικές οπές στην κορυφή, σε ένα πιάτο. Καλύψτε και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά στα 650W. Στο φούρνο: αφαιρέστε το προϊόν από το σακουλάκι. Ψήστε για περίπου 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 οC.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.

Ενέργεια: 818kJ / 196 Kcal - Λίπη: 12g εκ των οποίων κορεσμένα: 2,4 g - Υδατάνθρακες: 0g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g - Πρωτεΐνες: 22g - Αλάτι: 0,12g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie