• -8%
  • Νέο
search

Pro Bulk Booster Pack (Αύξηση Όγκου/Αθλητές Υψηλού Επιπέδου)

15705
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το απόλυτο πακέτο για την περίοδο αύξησης όγκου!!! Όταν η αύξηση της μυϊκής μάζας είναι το ζητούμενο, η διατροφή καθώς και τα συμπληρώματα που θα επιλέξουμε, είναι ακρογωνιαίος λίθος για να φτάσουμε τον στόχο μας. Το Pro Bulk Booster Pack σχεδιάστηκε για αθλητές υψηλού επιπέδου που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της δοσολογίας των συμπληρωμάτων τους, ώστε να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

211,60 €
230,00 €

Αντί για 229,72 €

με ΦΠΑ

Γιατί να επιλέξω το Pro Bulk Booster Pack

Black Blood NOX+: Αποτελεί ένα προ-προπονητικό συμπλέγμα, ειδικά σχεδιασμένο για να αυξήσει την απόδοση της προπόνησης με βάρη. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε νιτρικά, επιτυγχάνει αυξημένη αιματική ροή στους ασκούμενος μύες, βοηθώντας τόσο στην αποτελεσματική πρόσληψη θρεπτικών συστατικών και οξυγόνου από το μυϊκό κύτταρο, όσο και στην απομάκρυνση των παραπροϊόντων του μεταβολισμού. Επιπροσθέτως συμβάλει στην μείωση της κεντρικής κόπωσης και αυξάνει την εγρήγορση, εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας του σε καφεΐνη. Τέλος, περιέχει β-αλανίνη και κρεατίνη, αυξάνοντας την εκρηκτική ικανότητα και την αντοχή σε επαναλαμβανόμενες προσπάθειες υψηλής έντασης, δύο άκρως σημαντικά στοιχεία για προπόνηση με βάρη.

Vitargo: Το απόλυτο σύμπλεγμα για λήψη κατά την διάρκεια της προπόνησης. Το Vitargo αποτελεί έναν πατενταρισμένο υδατάνθρακα ο οποίος εκκενώνει ταχύτατα το στομάχι, προλαμβάνοντας τυχόν ανεπιθύμητες γαστρεντερικές διαταραχές, ενώ σε αντίθεση με άλλες μορφές υδατανθράκων αναπληρώνει αποτελεσματικότερα το μυϊκό γλυκογόνο που εξαντλείται κατά την διάρκεια άσκησης υψηλής έντασης. Επιπροσθέτως, περιέχει όλους τους απαραίτητους ηλεκτρολύτες που χάνονται μέσω του υδρώτα, καθώς και BCAA (αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου) προστατεύοντας από τον καταβολισμό των μυών

Iso Whey Zero: Η πιο "καθαρή" μορφή πρωτεΐνης ορού γαλάκτος της αγοράς. Εξαιτίας των σταδίων επεξεργασίας και παραγωγής της Whey Iso, περιέχει μηδαμινή ποσότητα λίπους ανά μερίδα και αποτελεί το ιδανικό μετα-προπονητικό συμπλήρωμα διατροφής, ώστε να καλυφθούν οι υψηλές ημερήσιες πρωτεϊνικές απαιτήσεις και να επιτευχθεί τόσο η μέγιστη αποκατάσταση όσο και ο μέγιστος μυϊκός αναβολισμός.

CarboX: Ένα συμπλέγμα 5 διαφορετικών υδατανθράκων, το οποίο σε συνδυασμό με την Iso Whey Zero, οδηγεί στον απόλυτο πρωτεΐνικό αναβολισμό μετά από μία απαιτητική προπόνηση. Η λήψη υδατανθράκων οδηγεί σε ενεργοποίηση της ινσουλίνης (μίας φυσικής αναβολικής ορμόνης που παράγει ο οργανισμός) και σε συνδυασμό με πρωτεΐνη μετά την προπόνηση, έχει φανεί από μελέτες ότι αποτελεί την αποτελεσματικότερη τεχνική για το λεγόμενο Muscle Protein Synthesis.

Creatine: Η κρεατίνη είναι ίσως το πιο μελετημένο συμπλήρωμα της αγοράς. Η δράση της έγκειται τόσο στην αύξηση της εκρηκτικής ικανότητας, καθώς αποτελεί την πρώτη επιλογή "καυσιμού" για την μυϊκή συστολή, ενώ σηματοδοτεί και την μυϊκή υπερτροφία. Ο συνδυασμός της κρεατίνης που περιέχεται στο Black Blood και στην κάψουλα Creatine Gold Touch, οδηγεί στην συνολική πρόσληψη των 5γρ. ανά ημέρα που απαιτούνται για τα μέγιστα αποτελέσματα

Night Protein: Κατά την διάρκεια του ύπνου, ο οργανισμός περνάει σε μία καταβολική φάση δεδομένου ότι δεν υπάρχει πρόσληψη τροφής, οδηγώντας έτσι και σε μυϊκό καταβολισμό. Η Night Protein, περιέχει καζεΐνη, μία μορφή πρωτεΐνης αργής αποδέσμευσης η οποία επιτυγχάνει να "ταΐζει" τους μύες καθόλη της διάρκεια του ύπνου. Έτσι (σε συνδυασμό με τα παραπάνω) επιτυγχάνουμε να αποτρέψουμε τον μυϊκό καταβολισμό καθόλη την διάρκεια της ημέρας

Βιταμίνη D3: Αυτή η λιποδιαλυτή βιταμίνη, αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στο χτίσιμο των μυών. Φαίνεται ότι σηματοδοτεί ενδογενείς μηχανισμούς οι οποίοι οδηγούν σε αύξηση της μυϊκής μάζας και της μυϊκής δύναμης. Ειδικά του χειμερινούς μήνες όπου η έκθεση στον ήλιο είναι μειωμένη, η βιταμίνη D3 είναι μία σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια επίτευξης μυϊκής υπερτροφίας

Σημαντική σημείωση!!! Τα συμπληρώματα (όπως το λέει και το όνομα τους), συμπληρώνουν ένα σωστό διατροφικό πλάνο και δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν σε καμία περίπτωση. Για να επιτύχουμε, λοιπόν, το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, πρέπει αρχικώς να τρεφόμαστε σωστά και έπειτα τα σωστά συμπληρώματα είναι "το κερασάκι στην τούρτα".

Προτεινόμενες δοσολογίες

Ημέρα προπόνησης

45'-1 ώρα πριν την προπόνηση: 1 scoop Black Blood σε 300ml νερό.

Κατά την διάρκεια: 2 scoop Vitargo σε 500ml νερό

Μετά την προπόνηση: 1 scoop Iso Whey Zero + 4 κ.σ. CarboX σε 500ml νερό και 1 κάψουλα Creatine

1-1,5 ώρα πριν τον ύπνο: 1 scoop Night Protein σε 500ml νερό

Στο πρωινό ή στο μεσημεριανό: 1 κάψουλα Vitamin D3

Ημέρα ξεκούρασης

Στο πρωινό: 1 scoop Iso Whey Zero σε 500ml νερό, ή σε smoothie φρούτων + 1 κάψουλα Creatine

1-1,5 ώρα πριν τον ύπνο: 1 scoop Night Protein σε 500ml νερό

Στο πρωινό ή στο μεσημεριανό: 1 κάψουλα Vitamin D3

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.