search

Bone Support 120 Caps Full Health

14933
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με ιχνοστοιχεία, μέταλλα και βιταμίνες που συμβάλλουν στην φυσιολογική κατάσταση των οστών.

21,00 €
με ΦΠΑ

ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΣΤΑ ΟΜΟΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ:

Δεν έχει απλά λίγο και μη διευκρινισμένο ασβέστιο στην μορφή του πιντολικού άλατος, αλλά έχει το 50% του συνολικού ασβεστίου σε αυτή τη μορφή, ξεκάθαρα μετρήσιμο.

Έχει 1000 μονάδες βιταμίνης D3 και 150 mcg βιταμίνης Κ2 (ΜΚ7) στην ημερήσια δόση, από τις μεγαλύτερες και ταυτόχρονα πλέον ισορροπημένες στην μεταξύ τους συνεργική αναλογία .Επιπλέον χρησιμοποιεί την ALLTRANS μορφή της Κ2 !!!

Για πρώτη φορά – φυσικά από την FULL HEALTH- χρησιμοποιείται το εκχύλισμα του κόκκινου φασκόμηλου, που με την δραστική του ουσία ΤΟ6 δρα σαν καταλύτης στην επαναοικοδόμηση της οστικής μάζας.

ΑΣΒΕΣΤΙΟ-ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3 KAI BITAMINH K2

Το ασβέστιο αποτελεί βασικό στοιχείο στην αναδόμηση των οστών. Υπάρχουν επαρκή στοιχεία που υποστηρίζουν την σπουδαιότητα της χορήγησης του ασβεστίου στην πρόληψη και τη θεραπεία της οστεοπόρωσης ,σε συνδυασμό με D3 και Κ2

Η βιταμίνη D3 έχει πολλαπλούς ρόλους στον οργανισμό, με πιο γνωστή και αποδεδειγμένη δράση, τη συμμετοχή της στον μεταβολισμό των οστών. Συγκεκριμένα, η ενεργή μορφή της βιταμίνης D3, που παράγεται από τα νεφρά και το ήπαρ, αυξάνει την απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου από το έντερο αλλά και παράλληλα δρα στην επαναπορρόφηση του ασβεστίου από τα νεφρά, με αποτέλεσμα την αύξηση του ασβεστίου στον οργανισμό. Ακόμη, εμπλέκεται με την δράση της παραθορμόνης στην επιμετάλλωση των οστών .Επιπρόσθετα, η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D3 διατηρεί σταθερή ή και ακόμα αυξάνει την οστική πυκνότητα, ιδιαίτερα σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν εξετάσει τη σχέση της βιταμίνης Κ με τα οστά, έχει παρατηρηθεί ότι κυρίως σε γυναίκες η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης Κ, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με βιταμίνη D3 βελτίωσε την οστική πυκνότητα. Σύμφωνα με τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα, η παρατεταμένη πρόσληψη βιταμίνης D προάγει την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων πρωτεϊνών, που εξαρτώνται από την βιταμίνη Κ. Οι πρωτεΐνες αυτές συχνά παραμένουν ανενεργές λόγω χαμηλής συγκέντρωσης της Κ2, η οποία απαιτείται προκειμένου να ενεργοποιηθούν Όπως υπογραμμίζουν κορυφαίοι επιστήμονες, η βιταμίνη Κ2 ενεργοποιεί τις σημαντικές πρωτεΐνες (οστεοκαλσίνη και matrix GLA) οι οποίες έτσι, λειτουργούν ως «τροχονόμος» για το ασβέστιο, οδηγώντας το στα οστά και όχι στα αγγεία για καθίζηση.

Συνολικά, φαίνεται ότι ο συνδυασμός των βιταμινών D3 και K2 είναι ιδανικός για την πρόληψη της οστεοπενίας και οστεοπόρωσης, ιδιαίτερα σε άτομα μέσης ηλικίας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ                                                                  ΑΝΑ 4 ΚΑΨ

ΑΣΒΕΣΤΙΟ                                                                   600 mg

20%  από ανθρακικό ασβέστιο                    [120 mg]

50 % από ασβέστιο -L-Pidolate                    [300 mg]

30% από διβασικό φωσφορικό ασβέστιο    [180 mg]

ΦΩΣΦΟΡΟΣ (διβασικό φωσφορικό ασβέστιο)            132 mg

ΜΑΓΝΗΣΙΟ ( Από οξείδιο του μαγνησίου )                   200 mg

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C (Από ασκορβικό ασβέστιο)                       50 mg

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ (Ως χηλικός ψευδάργυρος )                 5  mg

ΧΑΛΚΟΣ (Ως χηλικός χαλκός )                                      0.5 mg

ΜΑΓΓΑΝΙΟ (Ως χηλικό μαγγάνιο)                                 1.5 mg

ΠΥΡΙΤΙΟ (Από εκχύλισμα bamboo)                                65 mg

ΒΟΡΙΟ(Από βορικό οξύ )                                                0.4  mg

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D(Ως χοληκαλσιφερόλη )                            1000 IU

ΒΙΤΑΜΙΝΗ K2 (ΜΚ7)  (Ως μενακινόνη )                         150 mcg

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ                     40 mg< <

Λαμβάνετε 2-4 κάψουλες την ημέρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ειδικού.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie