greek-product
search

Ελαιόλαδο Πολυφαινολικό με Έλαιο Γαϊδουράγκαθου 280ml EUBIOTICA

15378
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ελαιόλαδο Eυβοίας, εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες, 600 mg/Lt, εμπλουτισμένο με έλαιο γαϊδουράγκαθου, πηγή σιλυμαρίνης.

15,75 €
με ΦΠΑ

To γαϊδουράγκαθο αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά ηπατοπροστατευτικά βότανα της φύσης, με έντονες αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες


Φαρμακευτικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο υψηλών πολυφαινολών

Οι ευεργετικοί ρόλοι των φυσικών φυτικών πολυφαινολών στον ανθρώπινο οργανισμό είναι γνωστοί εδώ και πολύ καιρό. Οι πηγές τους είναι φρέσκα φρούτα, λαχανικά και ορισμένες επεξεργασμένες φυτικές τροφές. Οι πολυφαινόλες έχουν αναφερθεί ότι μειώνουν τη νοσηρότητα και επιβραδύνουν την εξέλιξη των καρδιαγγειακών και νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

Οι φυσικές πολυφαινόλες μειώνουν το επίπεδο των δραστικών ειδών οξυγόνου προστατεύοντας τα βιομόρια από την οξειδωτική βλάβη. Έχει επίσης βρεθεί ότι ρυθμίζουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, επηρεάζοντας τον πολλαπλασιασμό των λευκών αιμοσφαιρίων και την παραγωγή κυτοκινών.

Η ελευρωπαΐνη, η υδροξυτυροσόλη και τα παράγωγά τους είναι πολυφαινολικές ενώσεις που υπάρχουν σε αφθονία στο ελαιόλαδο. Είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά με αντιαγγειογόνες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η αύξηση της κατανάλωσης παρθένου ελαιολάδου και άλλων φυτικών προϊόντων πλούσιων σε πολυφαινολικές ενώσεις, ειδικά σε πληθυσμούς με χαμηλή πρόσληψη ελαιολάδου, φαίνεται να είναι λογική και να παρέχει ποικίλα οφέλη για την υγεία.

 Ελληνικό Ελαιόλαδο 100% με υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών, έλαιο γαϊδουράγκαθου

Το προϊόν αποτελεί λειτουργικό τρόφιμο και δεν περιέχει κανένα από τα γνωστά αλλεργιογόνα. Συνίσταται να χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής που περιλαμβάνει τακτική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Δεν συνίσταται η ημερήσια κατανάλωση περισσότερων από 2 μερίδες. Προτείνεται η συμβουλή του γυναικολόγου στις έγκυες και του παιδιάτρου στα παιδιά. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25oC).

1 μερίδα = 20 γρ /

1 ΜΕΡΙΔΑ = 20 gr

ΑΝΑ 20 g /

ANA 20 γρ

ΑΝΑ 100 g /

ANA 100 γρ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΛΙΠΗ 

  Εκ των οποίων κορεσμένα

  Εκ των οποίων μονοακόρεστα  

  Εκ των οποίων πολυακόρεστα 

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ

  Εκ των οποίων σάκχαρα

ΙΝΕΣ 

ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 

ΑΛΑΣ 

164,8 kcal

18,2 γρ

2,9 γρ

13,6 γρ

1,66 γρ

0 γρ

0 γρ

0 γρ

0 γρ

0 γρ

824,00 kcal

91,00 γρ

14,50 γρ

68 γρ

8,3 g 0 g

0 γρ

0 γρ

0 γρ

0 γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie