greek-product
Αλάτι Μεσολογγίου 400γρ Βιοφρέσκο
search
  • Αλάτι Μεσολογγίου 400γρ Βιοφρέσκο
  • Αλάτι Μεσολογγίου 400γρ Βιοφρέσκο

Αλάτι Μεσολογγίου 400γρ., Ελληνικό, Βιοφρέσκο

6688
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το αλάτι Μεσολογγίου, είναι φυσικό θαλασσινό αλάτι το οποίο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία εκτός από πλύσιμο (για να γίνει βρώσιμο). Είναι το λιγότερο επεξεργασμένο αλάτι το οποίο προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής, αντισυσσωματικά, ενώ έχει όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο.

1,65 €
με ΦΠΑ

Προέρχεται από ελεγχόμενη παραγωγή σε φυσικές αλυκές δίπλα στη θάλασσα, με την ποιότητα να διατηρείται σε υψηλότατα επίπεδα. Δεν έχει υποστεί επεξεργασία ιωδίωσης (δηλαδή προσθήκη συνθετικού ιωδίου), περιέχει το ιώδιο που από τη φύση του περιέχει το θαλασσινό αλάτι, το οποίο είναι αυτό που αναγνωρίζει και απορροφάει ο ανθρώπινος οργανισμός. Το φυσικό, μη ραφιναρισμένο, θαλασσινό αλάτι περιέχει πάνω από 80 μέταλλα και στοιχεία απαραίτητα για τη ζωή, ενώ το ραφιναρισμένο αλάτι δεν έχει κανένα ωφέλιμο μεταλλικό στοιχείο. Το φυσικό αλάτι από το Μεσολόγγι, αποτελλεί ένα πολύ σημαντικό διατροφικό στοιχείο.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

Φυσικό θαλασσινό αλάτι.

Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, 2310688553-4, 800599157, ΖΑΠΠΑ & ΜΑΚ ΑΓΩΝΑ 9
Συγκατάθεση για cookie