- Νέο
Αυτή η ζάχαρη παρασκευάζεται από το γλυκό νέκταρ από ώριμα άνθη καρύδας της Ινδονησίας. Η γεύση που μοιάζει με καραμέλα την καθιστά μια ιδιαίτερα νόστιμη εναλλακτική της ραφιναρισμένης ζάχαρης. Κατάλληλη για να γλυκάνει τόσο κρύα όσο και ζεστά ροφήματα, αλλά ιδανική και στον καφέ, smoothies, επιδόρπια και δημητριακά πρωινού!
Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 5 τεμάχια.
Η ζάχαρη καρύδας προέρχεται από το νέκταρ του δέντρου της καρύδας. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι απλή. Καταρχάς το νέκταρ περισυλλέγεται από τα άνθη του δέντρου. Έπειτα, τοποθετείται σε μεγάλες κατσαρόλες και οδηγείται σε βρασμό, μέχρις ότου εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος της υγρασίας.
Ζάχαρη από άνθη καρύδας*, * = Βιολογική
Ενέργεια | 382 kcal (1622 kJ) |
Λίπος | 0 γραμμάρια |
Υδατάνθρακες | 94 γραμμάρια |
Σάκχαρα | 83 γραμμάρια |
Διαιτητικές ίνες | 2,1 γρ |
Πρωτείνη | 1,1 γραμμάρια |
Αλας | 0,17 γρ |