search

Electrolytes Wild Berry 10 Sticks Gold Nutritition

16058
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η απώλεια ηλεκτρολυτών κατά τη διάρκεια των πιο έντονων προπονήσεων είναι γεγονός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι πρόβλημα χάρη στα Electrolytes Sticks . Εγγυάται την αντικατάσταση των χαμένων ηλεκτρολυτών για μεγιστοποίηση της απόδοσης και διασφάλιση ταχύτερης ανάκτησης. Έρχεται σε μορφή σκόνης, σε μεμονωμένα φακελάκια και μπορεί να διαλυθεί απευθείας στο στόμα, να αραιωθεί σε νερό ή να είναι ισοτονικό.

7,90 €
με ΦΠΑ

Στην πρακτική της παρατεταμένης άσκησης και ειδικά με υψηλές θερμοκρασίες, το σώμα χάνει πολύ νερό, και μεταλλικά άλατα μέσω του ιδρώτα. Το πόσιμο νερό είναι απαραίτητο για την ενυδάτωση, αλλά η παρατεταμένη άσκηση δεν αρκεί. Οι ηλεκτρολύτες που χάνονται μέσω του ιδρώτα πρέπει να αντικατασταθούν, καθώς η ισορροπία τους είναι απαραίτητη για τη διατήρηση των μεταβολικών διεργασιών. Η πρόσληψη νατρίου είναι εξαιρετικά σημαντική για την αποφυγή καταστάσεων υπονατριαιμίας, κοινώς γνωστής ως υπερενυδάτωσης.

Το Electrolytes Sticks είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα που συνδυάζει ηλεκτρολύτες και διττανθρακικό νάτριο για να διασφαλίσει την επαρκή αντικατάσταση των ηλεκτρολυτών που χάνονται κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έτσι να μεγιστοποιήσει την απόδοση και να εξασφαλίσει ταχύτερη ανάρρωση. Είναι επίσης μια καλή εναλλακτική για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν τους ηλεκτρολύτες χωρίς να καταναλώνουν ταυτόχρονα υδατάνθρακες.

Περιέχει ανθρακικό μαγνήσιο, χλωριούχο νάτριο και φωσφορικό κάλιο και έχει μια αναζωογονητική γεύση κόκκινου φρούτου. Έχει επίσης διττανθρακικό νάτριο, μια ουσία που λειτουργεί ως ρυθμιστικό. Αυτή η ουσία βοηθά στη μείωση της οξίνισης του σώματος και επιτρέπει τη βελτίωση της φυσικής απόδοσης.

Έρχεται σε μορφή σκόνης σε πρακτικά ατομικά φακελάκια, επιτρέποντας έτσι την εύκολη μεταφορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 2 διαφορετικούς τρόπους:● Διαλύεται απευθείας στο στόμα για ευκολότερη και ταχύτερη απορρόφηση.● Διαλυμένο σε νερό: αυτή είναι μια καλή εναλλακτική για όσους θέλουν να αναπληρώσουν τους ηλεκτρολύτεςχωρίς να καταναλώνουν ταυτόχρονα υδατάνθρακες.

Το Electrolytes Sticks είναι το ιδανικό προϊόν για:● Αντικατάσταση ορυκτών αλάτων.● Ενυδάτωση αθλητών.● Πρόληψη υπονατριαιμίας.

Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Ναι

Φρουκτόζη, ανθρακικό μαγνήσιο, ιχνοστοιχείο (πηκτίνη), διττανθρακικό νάτριο, χλωριούχο
νάτριο, φωσφορικό κάλιο, άρωμα, οξίνιση (κιτρικό οξύ), γλυκαντικά (σουκραλόζη,
γλυκοσίδες στεβιόλης από στέβια).

Πάρτε 1 φακελάκι (3g) ανά προπόνηση αντοχής, απευθείας στο στόμα ή αραιωμένο με νερό. Αυτό το προϊόν μπορεί να ληφθεί σε όλη τη διάρκεια της αθλητικής περιόδου, ιδιαίτερα στην πιο έντονη φάση, και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πιο ζεστές μέρες. Μπορεί να ληφθεί από την ηλικία των 16 ετών με προσαρμογή της ημερήσιας δόσης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie