greek-product bio-product
Βιολογικό  αλεύρι ολικής άλεσης Τρικάλων Greenhouse
search
  • Βιολογικό  αλεύρι ολικής άλεσης Τρικάλων Greenhouse

Βιολογικό Αλεύρι Ολικής Άλεσης Τρικάλων Bio, Ελληνικό, Greenhouse

2589
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό αλεύρι μεγάλης διατροφικής αξίας, από ολόκληρο τον κόκκο του σταριού.Είναι ιδανικό για τη παρασκευή διαιτητικού και υγιεινού ψωμιού, με υψηλά ποσοστά φυτικών ινών, καθώς και για κέικ ολικής αλέσεως, κουλούρια ολικής αλέσεως κ.α. Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.

2,10 € / kg
με ΦΠΑ

Τα προϊόντα ολικής περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά όπως αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, σύνθετους υδατάνθρακες και φυτόθρεπτικα συστατικά τα οποία δρουν από κοινού και βοηθούν στην πρόληψη πολλών νοσημάτων.

Το GreenHouse ως το πρώτο πιστοποιημένο απο τη ΔΗΩ ,σημείο πώλησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα , μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε απο μια μεγάλη σειρά βιολογικών προϊόντων
χύμα .Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται η ποιότητα και η σιγουριά των πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές αφου έτσι αποφεύγουμε το κόστος συσκευασίας .

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΧΑΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΟΙΚΟΠΑΛ, 2431061414, 99617928, ΠΗΓΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
-
+


Συγκατάθεση για cookie