greek-product bio-product
Βιολογικό  χωριάτικο αλεύρι Τρικάλων Greenhouse
search
  • Βιολογικό  χωριάτικο αλεύρι Τρικάλων Greenhouse

Βιολογικό Αλεύρι Χωριάτικο Τρικάλων Bio, Ελληνικό, Greenhouse

2592
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό χωριάτικο αλεύρι από σκληρό σιτάρι, πλούσιο σε γλουτένη. Με χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Είναι ιδανικό για να φτιάχνουμε ψωμιά,αφού δίνει όγκο και ελαστικότητα στο ζυμάρι, να ανοίγουμε φύλλο για πίτες και γενικά ότι έχει να κάνει με ζύμη. Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.

2,10 € / kg
με ΦΠΑ

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία Συνταγή για Βιολογικό Χωριάτικο Ψωμί

Το GreenHouse ως το πρώτο πιστοποιημένο απο τη ΔΗΩ, σημείο πώλησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε απο μια μεγάλη σειρά βιολογικών προϊόντων χύμα. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται η ποιότητα και η σιγουριά των πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές αφου έτσι αποφεύγουμε το κόστος συσκευασίας.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
-
+


Συγκατάθεση για cookie