• -8%
search

Pro Fighter "Fight Camp Period" Pack

15750
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το απόλυτο πακέτο για αθλητές μαχητικών αγωνισμάτων, που βρίσκονται στην περίοδο του "Fight Camp"!!! Τους τελευταίους περίπου δύο μήνες πριν το αθλητικό γεγονός, στόχος του αθλητή είναι τόσο να φτάσει τα ιδανικά κιλά της κατηγορίας του, όσο και να διατηρήσει τις προσαρμογές που πέτυχε κατά την περίοδο της προετοιμασίας, ώστε να είναι φορμαρισμένος στον αγώνα. Το Pro Fighter "Fight Camp Period" δημιουργήθηκε με σκοπό να υποστηρίξει τον αθλητή στο να πετύχει το βάρος της κατηγορίας, χωρίς να χάσει την μυϊκή του μάζα και χωρίς να μειώσει την αθλητική του απόδοση

193,08 €
209,87 €

Αντί για 206,90 €

με ΦΠΑ

Γιατί να επιλέξω το Pro Fighter "Fight Camp Period" Pack

Βασική προϋπόθεση, ο αθλητής να ακολουθήσει συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο από εξειδικευμένο αθλητικό διατροφολόγο, ανάλογα με την συχνότητα των προπονήσεων και τον στόχο του βάρους, καθώς και η συχνή παρακολούθηση από επιστήμονα υγείας.

Iso Whey Premium: Η μοναδική πρωτεΐνη ορού γάλακτος της αγοράς με 36γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα, είναι η ιδανική επιλογή για την συγκεκριμένη περίοδο. Θα βοηθήσει τον αθλητή να διατηρήσει την μυϊκή του μάζα σε υψηλά επίπεδα παρά την απώλεια βάρους, και να πετύχει την μέγιστη πρωτεϊνοσύνθεση μετά την προπόνηση.

BCAA: Αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου. Τα BCAA είναι τα αμινοξέα τα οποία χρησιμοποιεί ο οργανισμός για παραγωγή ενέργειας όταν οι υδατάνθρακες έχουν εξαντληθεί, καταβολίζοντας τους μύες για να τα παρέχει σε επαρκής ποσότητες. Στην περίοδο του Fight Camp, όπου θέλουμε η προπόνηση να γίνεται με χαμηλά επίπεδα υδατανθράκων (ώστε να επιλεχθούν τα λίπη ως πηγή ενέργειας) ενώ επίσης δεν δίνουμε εξωγενώς υδατάνθρακες, είναι σημαντικό κατά την διάρκεια της προπόνησης να λαμβάνουμε BCAA ώστε να προστατέψουμε τους μύες μας από το να καταβολιστούν.

Super Lipo: Σύμπλεγμα που περιέχει CLA, χρώμιο, ψευδαργύρο και βιταμίνη Β6, το οποίο στοχεύει στην μέγιστη αποκατάσταση των μυών και στην σωστή λειτουργία τους, καθώς και στην υποστήριξη της απώλειας λίπους. Ο ψευδάργυρος, επιπλέον, βοηθά στην σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Σε περιόδους που ακολουθείται δίαιτα χαμηλών θερμίδων με στόχο την απώλεια λίπους, είναι σημαντικό να θωρακίζουμε το ανοσοποιητικό και να προστατεύουμε τους μύες μας από την υπερκόπωση.

Magnesium: Ένα πολύ σημαντικό μέταλλο, με προστατευτικό ρόλο στους μύες, ενώ συμμετέχει και ως συμπαράγοντας στις περισσότερες αντιδράσεις του μεταβολισμού. Σε περιόδους υψηλής σωματικής καταπόνησης, όπου δεν λαμβάνονται επαρκής θερμίδες (όπως στην περίοδο του Fight Camp), είναι σημαντικό να προστατεύουμε τους μύες, καθώς και να εξασφαλίζουμε ότι ο μεταβολισμός μας λειτουργεί αποτελεσματικά

Fat Killer: Ένα προ-προπονητικό σύμπλεγμα με στόχο την επιτάχυνση τόσο της λιπόλυσης όσο και της καύσης του λίπους. Περιέχει L-Carnitine, απαραίτητο συστατικό για την μετακίνηση των λιπαρών οξέων εντός των μιτοχονδρίων όπου και πραγματοποιείται η καύση τους. Επίσης, περιέχει Green Coffee Seeds, τα οποία επιτυγχάνουν την αύξηση της λιπόλυσης στο υποδόριο λίπος.

L-Glutamine: Η γλουταμίνη είναι ένα κατά ημι-απαραίτητο αμινοξύ, που σημαίνει ότι ναι μεν μπορεί να το παράξει ο οργανισμός, αλλά όχι σε επαρκής ποσότητες. Ειδικότερα στην περίοδο του Fight Camp, όπου παρά την διατροφή μειωμένων θερμίδων, η συχνότητα και η ένταση των προπονήσεων παραμένει υψηλή, είναι σημαντικό να λαμβάνουμε την γλουταμίνη σε επαρκής ποσότητες ώστε να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού και να μειώσουμε την μυϊκή φθορά, προστατευόντας τον μυϊκό ιστό.

Water-Off: Τις τελευταίες ημέρες πριν το Weight-In, στηριζόμαστε στην απώλεια υγρών για να πετύχουμε επιπλέον απώλεια βάρους χωρίς να ρισκάρουμε την απώλεια μυϊκής μάζας. Η συγκεκριμένη φόρμουλα, υποστηρίζει τον συγκεκριμένο στόχο, οδηγώντας σε μεγαλή απώλεια νερού από τους νεφρούς. Προσοχή!!! Μετά το Weight-In, ο αθλητής πρέπει να λάβει υψηλές ποσότητες υγρών και ηλεκτρολυτών, ώστε να αποφευχθεί η αφυδάτωση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της αθλητικής απόδοσης, καθώς και να βάλει σε κίνδυνο την υγεία του

Προτεινόμενες δοσολογίες

To πρωί με το πρωινό 

1 κάψουλα Super Lipo

Πριν την προπόνηση (45'-1 ώρα)

1 scoop Fat Killer σε 300ml νερό 

Κατά την διάρκεια της προπόνησης

1 scoop BCAA + 1 scoop L-Glutamine σε 500ml νερό

Μετά την προπόνηση

1 scoop Iso Whey Premium σε 500ml νερό 

Μαζί με το μεσημεριανό

1 κάψουλα Super Lipo

Πριν τον ύπνο (περίπου 30')

1 κάψουλα Magnesium

Για 2-3 ημέρες πριν το Weight-In

2 κάψουλες Water-Off/ημέρα

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie