• Νέο
bio-product
search

Vitasan Βιολογική Διατροφική Μαγιά 150g

16647
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Είναι ένα vegan ενισχυτικό γεύσης που χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει στα πιάτα μια αλμυρή γεύση και είναι επίσης ένα καλό υποκατάστατο του αλατιού. Το Vitasan έχει μετατρέψει αυτό το ενισχυτικό γεύσης σε άλειμμα σάντουιτς. Μια αλμυρή προσθήκη στο πρωινό ή το μεσημεριανό σας.

18,60 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.

Η διατροφική μαγιά είναι ένα προϊόν φυσικής ζύμωσης ενός συγκεκριμένου ζυμομύκητα, του Saccharomyces cerevisiae. Μπορεί η ορολογία μαγιά να σου θυμίζει το υλικό που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή ψωμιού ή μπύρας, όμως αυτή η μαγιά, που καλλιεργείται σε υπόστρωμα μελάσας ή παντζαριών, παρασκευάζεται ειδικά για μαγειρική, επομένως τα ενζυμικά της κύτταρα δεν είναι “ζωντανά” στο τελικό προϊόν.

Η διατροφική μαγιά χρησιμοποιείται πολύ στην χορτοφαγική διατροφή, γι αυτό και την γνωρίζουν και αγοράζουν περισσότερο οι vegans και οι vegetarians.

Ε ναι λοιπόν, η διατροφική μαγιά δεν είναι μόνο για νοστιμιά. Αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, βιταμινών του συμπλέγματος Β, μετάλλων και ιχνοστοιχείων όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο σίδηρος και το κάλιο. Είναι επίσης τροφή πλούσια σε ωφέλιμα αμινοξέα (ειδικά γλουταμινικό οξύ), β-γλυκάνες και φυτικές ίνες. Δηλαδή όλα διατροφικά στοιχεία που ωφελούν ιδιαιτέρως τους vegans αλλά και όλους όσους ακολουθούν διατροφή φτωχή σε ζωικά προϊόντα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Εκχύλισμα μαγιάς*, Θαλασσινό αλάτι, * = Βιολογικό

Ενέργεια 230 kcal (974 kJ)
Λίπος 0,2 γρ
Υδατάνθρακες 25,7 γρ
Σάκχαρα 0 γραμμάρια
Πρωτείνες 28,5 γρ
Αλας 3,8 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie