greek-product bio-product
search

Βιολογικό Λευκό Πιπέρι Αλεσμένο 25g Spice me Βιοαγρός

14552
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το λευκό πιπέρι είναι πολύ καλό για το σώμα , επηρεάζοντας τα πάντα από την κατάσταση του δέρματος σας μέχρι την πιθανότητα να υποκύψετε σε συγκεκριμένες συνηθισμένες χρόνιες παθήσεις. Το Λευκό Πιπέρι προέρχεται από το ίδιο φυτό που παράγεται και το μαύρο – το Piper nigrum, όταν αφαιρείται η φλούδα που περιβάλλει τον καρπό. Έχει ιδιαίτερο άρωμα και αρκετά καυτερή γεύση και γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση. Οι πιο συχνές χρήσεις του είναι σε λευκές σάλτσες, στο τζατζίκι, σε τυρόπιτες, καθώς επίσης και σε κοτόπουλα και ψάρια.

1,15 €
με ΦΠΑ

Το Λευκό πιπέρι φαίνεται ότι βοηθά υπέρ της θεραπείας καρκίνου του παχέως εντέρου, στη δυσπεψία, στην βελτίωση της ενέργειάς μας και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επίσης μπορεί να βελτιώσει σε δερματικά προβλήματα, τερηδόνα, ακόμη και μείωση βάρους.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Πιπέρι λευκό, βιολογικής καλλιέργειας

Πρωτεΐνη: 1,3 γραμμάρια Υδατάνθρακες: 7 γραμμάρια Φυτικές ίνες: 2,6 γραμμάρια

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie