Σπιτικά bio νάτσος με γουακαμόλε

Σπιτικά νάτσος με γουακαμόλε που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!!!

Φροντύζουμε πάντα τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι υψηλής διατροφικής αξίας, με την διασφάλιση που εξασφαλίζει η πιστοποίηση bio (προϊόν βιολογικής καλλιέργειας) να αποτελεί τον οδηγό μας για την επιλογή της πρώτης ύλης η οποία δεν υπάρχει χημικές προσμίξεις και συντηρητικά, ειδικά όταν πρόκειται για συνταγές που θα καταναλωθούν είτε από εγκύους είτε από παιδιά.

Ιδανικά, επιλέγουμε βιολογικά προϊόντα για την συνολική κάλυψη των αναγκών της οικογένειας.

Υλικά

Για τα νάτσος θα χρειαστούμε:

4 bio τορτίγιες

1 κουταλάκι του γλυκού, γλυκιά πάπρικα bio

1 κουταλιά της σούπας bio ελαιόλαδο

Λίγο αλάτι 

Λίγο πιπέρι

Για το γουακαμόλε:

1 bio ώριμο αβοκάντο

125γρ. bio γιαούρτι πρόβειο 

1 bio φλιτζάνι δημητριακά (τα αγαπήμενα των παιδιών μας)

2 κλοναράκια bio φρέσκο βασιλικό ή ένα κουταλάκι του γλυκού bio αποξηραμένο βασιλικό

Λίγο πιπέρι

Προεραιτικά ωμό λάδι για το σερβίρισμα 

Εκτέλεση

Για τα νάτσος:

1) Προθερμένουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς

2) Κόβουμε τις τορτίγιες σε τριγωνάκια 

3) Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα

4) Ανακατεύουμε καλά

5) Απλώνουμε τις τορτιγιές σε μία λαδόκολα και ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά

Για το γουακαμόλε:

1) Θρυματίζουμε τα δημητριακά 

2) Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το πολτοποιούμε

3) Ανακατεύουμε το αβοκάντο με το γιαούρτι 

4) Προσθέτουμε τα δημητριακά, το πιπέρι και τον βασιλικό

5) Τέλος, ανακατεύουμε καλά

Προεραιτικά προσθέτουμε λίγο ωμό ελαιόλαδο

Καλή απόλαυση!!!

Συγκατάθεση για cookie