snow
search

Beyond Nuggets 200g Beyond Meat

14923
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κάντε ευκολότερη και πιο νόστιμη την ώρα του φαγητού με το Beyond Nuggets.

5,95 €
με ΦΠΑ

Με 15 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα 100 γραμμάρια και εύκολο να μαγειρευτούν σε φριτέζα, φούρνο ή τηγάνι, αυτά τα παναρισμένα λεπτά κομμάτια κοτόπουλου, είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα από τα αγαπημένα γεύματα, για τα παιδιά και τους γονείς.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Νερό, Αλεύρι σίτου, Γλουτένη σίτου (10%), Πρωτεΐνη φασολιών Faba (6%), Αρωματικά, Τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, Κραμβέλαιο, Σταθεροποιητές (Μεθυλοκυτταρίνη, Κυτταρίνη), Άμυλο μπιζελιού, Μπαχαρικά και βότανα, Λάδι καρύδας, Αλάτι, Χρώμα ( Ανθρακικό ασβέστιο), άμυλο καλαμποκιού, ρυζάλευρο, εκχύλισμα μαγιάς, σκόνη σκόρδου, κρεμμύδι σε σκόνη, πρωτεΐνη μπιζελιού*, αποξηραμένη μαγιά, ζάχαρη, διογκωτικοί παράγοντες (διφωσφορικά, ανθρακικά νάτριο), ηλιέλαιο.

 

*Ο αρακάς είναι όσπριο. Άτομα με σοβαρές αλλεργίες σε όσπρια όπως τα φιστίκια θα πρέπει να είναι προσεκτικά όταν εισάγουν πρωτεΐνη μπιζελιού στη διατροφή τους λόγω της πιθανότητας αλλεργίας στα μπιζέλια. Δεν περιέχει φιστίκια ή ξηρούς καρπούς.

Διατηρείται στο ψυγείο (0-5°C) μαγειρέψτε και καταναλώστε την ημέρα που ανοίγει η συσκευασία. Ή εάν αγοράζετε κατεψυγμένο, διατηρήστε το κατεψυγμένο.

Ενέργεια 1200 kJ / 288 kcal

Ποσό
Ολικό Λίπος 16 γρ
Κορεσμένο λίπος 1,8 γρ
Διαθέσιμοι υδατάνθρακες (μείον φυτικές ίνες) 19 γρ
Ολική Ζάχαρη 1,1 γρ
Φυτικές ίνες 3,8 γρ
Πρωτεΐνη 15 γρ
Αλας 1,19 γρ
Νάτριο 475 mg

 *Άτομα με σοβαρές αλλεργίες στα όσπρια πρέπει να είναι προσεκτικά κατά την κατανάλωση.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie