

Λουΐζα βιολογικής καλλιέργειας με υπέροχο άρωμα, από την ελληνική γη. Η λουίζα είναι γνωστή κυρίως για τη συμβολή της στο αδυνάτισμα και τη βελτίωση της κυτταρίτιδας. Στην κουζίνα δίνει γεύση και άρωμα λεμονιού σε σάλτσες που συνοδεύουν λευκά κρέατα ή ψάρια, ταιριάζει σε σούπες και σαλάτες, ενώ τα φρέσκα φύλλα της αρωματίζουν γλυκά (π.χ. κέικ, παγωτά) και ποτά.
Παρασκευή εκχύματος λουΐζας
Βράζουμε ένα φλυτζάνι νερό και προσθέτουμε ένα κουταλάκι του γλυκού λουίζα. Το αφήνουμε σκεπασμένο για 5-7 λεπτά και το σουρώνουμε.