greek-product bio-product
Βιολογικός Ερυθρός Οίνος Ξηρός Αγίου Όρους Bio, Ελληνικός, Μυλοπόταμος
search
  • Βιολογικός Ερυθρός Οίνος Ξηρός Αγίου Όρους Bio, Ελληνικός, Μυλοπόταμος

Βιολογικός Ερυθρός Οίνος Ξηρός Αγίου Όρους Bio, Ελληνικός, Μυλοπόταμος

4150
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Χαρακτηρίζεται από το λαμπερό βαθυκόκκινο και βελούδινο χρώμα του, το μαλακό και απαλό μπουκέτο, στο οποίο αναγνωρίζει κανείς φρούτα του δάσους (ώριμα κεράσια και βατόμουρα). Στη γεύση, έχει καλή τανινική δομή, άριστα ενσωματωμένη στο κρασί, στο οποίο δίνει σώμα και γευστική ευρύτητα.

11,99 €
με ΦΠΑ

Επίγευση πλούσια και ώριμη. Παλαίωση σε δρύινα βαρέλια επί 12 μήνες.

Απολαύστε το στους 18-20 βαθμούς Κελσίου, συνοδεύοντας όλα τα κρεατικά σχάρας, κυνήγια και πουλερικά, παραδοσιακά πιάτα και ξηρά τυριά.

Αργυρό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό οίνου Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο 2005.
Αργυρό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό οίνου Βρυξελλών τον Μάρτιο 2006.
Χρυσό μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό Concours Mondial στις Βρυξέλες το 2009.

Χρυσό μετάλλιο στον διαγωνισμό Winesystem 2011.

Οι κλιματολογικές συνθήκες, ο Άθως – μαγνήτης για τις πολλές κι απαραίτητες βροχοπτώσεις – η θάλασσα και ο πρωινός ήλιος που βγαίνει το καλοκαίρι από το πέλαγος και λούζει τους αμπελώνες, σε συνδυασμό με τη φροντίδα, οικολογική, δημιουργούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για παραγωγή εκλεκτών σταφυλιών. Η συλλογή, η οινοποίηση, η ωρίμανση και η εμφιάλωση στο οινοποιείο στο Μυλοπόταμο δίνουν μοναδικά κρασιά.

Origin
Greek
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie