bio-product
search

Lecker’s Βιολογική Baking Powder 21g

2775
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μπέκιν πάουντερ από πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας . Με απαλή μαγειρική σόδα και βιολογικό άμυλο καλαμποκιού , χωρίς φωσφορικά . Το μπέκιν πάουντερ της Lecker's εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα ψησίματος και τα πιο υγιεινά αρτοσκευάσματα .

1,40 €
με ΦΠΑ

Η οργανική κρέμα ταρτάρ Baking Powder της Lecker θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υπέροχα γλυκά και κέικ σε μικρό χρόνο - και όσο το δυνατόν πιο φυσικά με καθαρή κρέμα ταρτάρ αντί για συμβατικά φωσφορικά, με μαγειρική σόδα ως διογκωτικό και με βιολογικό άμυλο καλαμποκιού ως παράγοντα απελευθέρωσης . Ένα φακελάκι μπέικιν πάουντερ 21g αρκεί για 500g αλεύρι.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

 Άμυλο καλαμποκιού *, καθαρή κρέμα ταρτάρ (24,7% μονοκάλιο τρυγικό), διογκωτικός παράγοντας: διττανθρακικό ανθρακικό νάτριο (όξινο ανθρακικό νάτριο)

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ανά 100 gr ή ml
Ανάλυση στοιχείων: ενέργεια 1004kJ/233kcal, λιπαρά 0γ - εκ των οποίων κορεσμένα 0γ, υδατάνθρακες 44,2γ - εκ των οποίων σάκχαρα 0γ, πρωτεΐνη 0γ, αλάτι 17,5γ.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie