greek-product
Λεντινούλα Αποξηραμένη (Shitake)  80γρ
search
  • Λεντινούλα Αποξηραμένη (Shitake)  80γρ
  • Λεντινούλα Αποξηραμένη (Shitake)  80γρ

Λεντινούλα Αποξηραμένη (Shitake) 80γρ., Ελληνική, Δίρφυς

1892
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Εξωτική, πικάντικη, δυνατή γεύση. Δημοφιλή παγκοσμίως για τις θεραπευτικούς τους ιδιότητες και για την 5η Γεύση – Umami που χαρίζει στα φαγητά. Περιέχει Πρωτεΐνες, διαιτητικές ίνες, τον βιοενεργό πολυσακχαρίτη «Lentinan», και χαμηλά λιπαρά.

9,90 €
με ΦΠΑ

Η παγκόσμια αποδοχή του μανιταριού Λεντινούλα (shii-take), οι χιλιάδες επιστημονικές μελέτες, καθώς και ο πολυσακχαρίτης “Lentinan” που περιέχουν το κατατάσσουν στην ελίτ των μανιταριών. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι η ουσία “Lentinan” συμβάλει στην φυσική άμυνα του οργανισμού. Προσθέστε 40γρ. αποξ. Λεντινούλα στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιό σας. Μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής, είναι σημαντικά για την διατήρηση της καλής λειτουργίας του οργανισμού. Τα μανιτάρια Λεντινούλα, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και περιέχουν χαμηλά λιπαρά.

Τα μανιτάρια είναι τεμαχισμένα σε φέτες σε πλαστικό κουβαδάκι παραγωγής ελληνικού εργοστασίου με καπάκι ασφαλείας κατάλληλο για τρόφιμα. Τακτικοί χημικοί και μικροβιολογικοί έλεγχοι γίνονται σε διαπιστευμένα εργαστήρια.

Οδηγίες Ετοιμασίας Αποξηραμένων Μανιταριών

Για να τα ενυδατώσετε, ανοίξτε την συσκευασία και γεμίστε το βαζάκι με χλιαρό νερό. Τα μανιτάρια θα πρέπει να καλύπτονται πλήρως από νερό. Εναλλακτικά μπορείτε να μουσκέψτε τα μανιτάρια με ζωμό, κρασί ή κονιάκ για να τους δώσετε περισσότερη γεύση. Μόλις ενυδατωθούν και μαλακώσουν αφαιρέστε τα από το βαζάκι και στραγγίστε με τα χέρια σας, πιέζοντας μαλακά προκειμένου να βγάλουν όσο περισσότερα υγρά γίνεται.

Σωτάρετε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά & σβήστε με 1/2 ποτήρι του κρασιού ξηρό κρασί. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, και σερβίρετε.

Κάντε μια σάλτσα προσθέτοντας κρέμα γάλακτος ή ντομάτα και σιγοβράστε για 15'

Μπορείτε να προσθέσετε τα σωταρισμένα μανιτάρια σε οποιοδήποτε φαγητό κατσαρόλας 15' πριν το τέλος.

Ταιριάζουν άριστα με όσπρια και ομελέτες.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ ΙΚΕ, 6973 496 834, 997834472,
Συγκατάθεση για cookie