snow greek-product bio-product
Βιολογική Σπανακόπιτα Ολικής, Κατεψυγμένη 1Κg Β
search
  • Βιολογική Σπανακόπιτα Ολικής, Κατεψυγμένη 1Κg Β
  • Βιολογική Σπανακόπιτα Ολικής, Κατεψυγμένη 1Κg Β

Βιολογική Σπανακόπιτα Ολικής, Κατεψυγμένη 1Κg Βιοαγρός

9357
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής χειροποίητης, κατεψυγμένης σπανακόπιτας της Bioagros, vegan, ελληνική, σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα αρτοπωλείου του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αυθεντική, παραδοσιακή πίτα, με χωριάτικο φύλλο από αλεύρι ολικής άλεσης και με γέμιση από τα πιο αγνά & θρεπτικά συστατικά. Πεντανόστιμο και υγιεινό γεύμα από την παράδοση της ελληνικής & μεσογειακής κουζίνας.

12,25 €
με ΦΠΑ

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Ζύμη 65%: Αλεύρι σίτου βιολογικής καλλιέργειας 55%, αλεύρι σίτου ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας 25%, βιολογική μαργαρίνη, βιολογικό ηλιέλαιο, μηλόξυδο, αλάτι. Γέμιση 35%: Σπανάκι βιολογικής καλλιέργειας 76%, κρεμμύδι βιολογικής καλλιέργειας, έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, άνιθος βιολογικής καλλιέργειας, αλάτι, πιπέρι βιολογικής καλλιέργειας.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ΒΙΟΑΓΡΟΣ Α.Ε Τ:2382081660

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie